loading

Rest area “La Maquinista”

Project:

Rest area “La Maquinista”

Author:

Egue y Seta

Promoter:

La Maquinista

Area:

38m2

Situation:

C.C La Maquinista, Barcelona

Realization:

2016

Photography:

Victor Hugo (www.vicugo.com)

Photography:

VICUGO FOTO www.vicugo.com

Share it:



Description

Walk in this Inhabitable architectural prosthesis: a space for seclusion and relaxation offering a set of facilities and technological devices thought to encourage disconnection from shopping routine while reconnecting to the more virtual/remote realm. A grandstand balcony terrace where to enjoy the privileged views over the urban scape of “La Maquinista” Shopping Center.

Woodworks: Stilricart

Coverings:

Pavement: interior vinil floor Oak Hamburgo AU6815

Vertical parameters: Natural oak laminate.

Furniture:

Bench Cushions: upholstery in leatherette. Confection: Design Textiles Proyectos Manufacturas.

Stool: Noem de Verges model

Ilumination: Se & Led

Mechanisms: Bticino, Livinglight Air model

Construction company: Obres i Serveis Habitat S.L.



"Walk in this Inhabitable architectural prosthesis: a space for seclusion and relaxation…"

Egue y Seta